Bamsebo

Bente Sørberg

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Bente har 32 års erfaring fra barnehage og har i juni 2017 tatt Fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Elisabeth Hovland

Stilling: Pedagogisk leder
elisabeth@hellvik-barnehage.no

Elisabeth er utdannet barnehagelærer og har 24 års erfaring fra arbeid i barnehage.

Iselin Bornkessel

Stilling: Assistent

Iselin tok Fagbrev som Frisør og har jobbet innen dette yrket i 13 år. Hun har valgt å bytte karriere og ønske nå å jobbe med barn. Iselin har 4 års erfaring fra barnehage.

Laila Aadahl

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Laila har 18 års erfaring fra barnehage, og har i juni 2017 tatt Fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Trollstua

Kristina Kristoffersen

Stilling: Barnehagelærer
kristina@hellvik-barnehage.no

Kristina er 27 år og kommer fra Vesterålen. Hun har vært utdannet som barnehagelærer siden 2017, og har jobbet i barnehage i 4 år.

Runar Tafjord

Stilling: Assistent

Runar er opprinnelig fra Aure i Nordmøre. Han er utdannet innen film- og TV-produksjon. Han har 10 års erfaring fra barnehage, er interessert i friluftsliv, film og musikk.

Thea Bjerketvedt

Stilling: Assistent

Thea liker å jobbe med barn og være en del av deres hverdag. Hun har tidligere erfaring fra barnehage.

Andre ansatte

Linn-Christin Ellingstad

Stilling: Daglig leder
post@hellvik-barnehage.no

Linn-Christin er utdannet barnehagelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus og ble ferdig utdannet våren 2018. Hun har 8 års erfaring fra barnehage.