Bamsebo

Amalie Reeder Wadel

Stilling: Assistent

Amalie har en bachelor i psykologi og har nå et vikariat på 60% i Hellvik barnehage Hakkespettlia SA i perioden januar 2021-februar 2022

Eirin Dahl

Stilling: Assistent

Eirin har jobbet som vikar i Hellvik barnehage en periode og har nå et vikariat på 40% i perioden januar 2021-februar 2022.

Elisabeth Hovland

Stilling: Pedagogisk leder
elisabeth@hellvik-barnehage.no

Elisabeth er utdannet barnehagelærer og har 25 års erfaring fra arbeid i barnehage.

Bente Sørberg

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Bente har 32 års erfaring fra barnehage og har i juni 2017 tatt Fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Laila Aadahl

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Laila har 19 års erfaring fra barnehage, og har i juni 2017 tatt Fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Silje Nordberg

Stilling: Daglig leder
post@hellvik-barnehage.no

Silje er utdannet Førskolelærer ved høgskolen i Oslo og Akershus og har 12 års erfaring fra barnehage. Hun går Nasjonal styrerutdanning i Drammen.

Trollstua

Tonje Antonsen Tornes

Stilling: Pedagogisk leder

Tonje ble utdannet barnehagelærer i 2015 og har videreutdanning i Norsk lese- og skriveopplæring. Hun har også veilederutdanning for praksislærere i barnehage. Tonje har 5 års erfaring fra arbeid i barnehage.

Amalie Reeder Wadel

Runar Tafjord

Stilling: Assistent

Runar er opprinnelig fra Aure i Nordmøre. Han er utdannet innen film- og TV-produksjon. Han har 10 års erfaring fra barnehage, er interessert i friluftsliv, film og musikk.

Eirin Dahl