Bamsebo

Elisabeth Hovland

Stilling: Avdelingsleder
elisabeth@hellvik-barnehage.no

Elisabeth er utdannet barnehagelærer og har 26 års erfaring fra arbeid i barnehage.

Jenny Quach

Stilling: Barnehagelærer

Jenny har svensk lærerutdanning fra 2014 innenfor barnehage, førskole og barneskole. Hun har jobbet 4 år som pedagogisk leder i barnehage i Norge, og har før dette jobbet i førskole og barneskole i Sverige.

Bente Sørberg

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Bente har 33 års erfaring fra barnehage og har i juni 2017 tatt Fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Laila Aadahl

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Laila har 20 års erfaring fra barnehage, og har i juni 2017 tatt Fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Amalie Reeder Wadel

Stilling: Assistent

Amalie har en bachelor i psykologi og har en 50% stilling som går på toppen av grunnbemanningen vår. Amalie har 2 års erfaring fra barnehage.

Eirin Dahl

Stilling: Assistent

Eirin har en 20% stilling som går på toppen av grunnbemanningen vår og dekker opp plantid for avdelingslederne våre. Eirin har 6 års erfaring fra barnehage.

Elisabet Berg

Stilling: Daglig leder

Elisabet er utdannet barnehagelærer ved OsloMet med videreutdanning i endringsledelse, og har 12 års erfaring fra barnehage. Elisabet holder nå på med et årsstudium innenfor organisasjon, ledelse og administrasjon. Fra 13.juni 2022 til 30.juni 2023 vil hun være vikarierende daglig leder da vår daglig leder er ute i foreldrepermisjon.

Trollstua

Nina Ringwald

Stilling: Pedagogisk leder

Nina er utdannet barnehagelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus og har 8 års erfaring fra barnehage.

Iselin Bornkessel

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Iselin har tidligere jobbet som frisør i 13 år før hun valgte å bytte yrke. I 2020 gikk hun opp til fagprøven og har nå fått Fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider. Iselin har 6 års erfaring fra barnehage.

Runar Tafjord

Stilling: Assistent

Runar er opprinnelig fra Aure i Nordmøre. Han er utdannet innen film- og TV-produksjon. Han har 11 års erfaring fra barnehage, er interessert i friluftsliv, film og musikk.

Amalie Reeder Wadel

Eirin Dahl